De Jong claimt goal tegen Willem II: "Raakte bal honderd procent"

26 april 2019, 07:41   Bijgewerkt: 26 april 2019, 10:40

Luuk de Jong claimt het tweede doelpunt van PSV tegen Willem II. Volgens de spits hoort hij dan ook op 28 Eredivisie-treffers te staan in plaats van 27. Echter kende Dennis Higler het doelpunt donderdagavond toe aan Michal Sadilek.

Een vrije trap van de Tsjech dwarrelde gisteren zomaar het Willem II-doel in. Naar eigen zeggen toucheerde De Jong heel licht met zijn hoofd en zou het doelpunt op zijn naam moeten komen. "Ik moet het nog even tegen de scheidsrechter zeggen. Ik raakte de bal honderd procent", citeert De Telegraaf de aanvoerder van PSV. "Hoezo zou de keeper anders de bal missen achter mij? Daaraan kun je het ook zien, anders zou hij gewoon de bal wegboksen. Anders was ik wel naar Sadilek toegelopen en had ik hem gefeliciteerd. Zo ben ik ook."

Hoe dan ook, door de 0-2 kende PSV een eenvoudige avond in Tilburg en verzamelde het na 32 wedstrijden maar liefst 80 punten. "Voor aanvang van het seizoen teken je daarvoor, nu moet je nog hopen op een misstap van Ajax. Zij doen het ook gewoon fantastisch. Voor beide teams is het een heel goed seizoen. Het zou vervelend zijn als we op doelsaldo de titel mislopen, maar dat is ook sport."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen