Groenendijk: "Het is bij ADO niet zo makkelijk als iedereen denkt"

26 april 2019, 09:20

Het kon eigenlijk al niet meer misschien, maar door te winnen van Excelsior heeft ADO Den Haag zich donderdagavond definitief veilig gespeeld. Voor eigen publiek zegevierden de Hagenaren met 3-1, waardoor zij nu het rechterrijtje aanvoeren. "Gezien de andere resultaten wisten we dat we een sprong konden maken", aldus Fons Groenendijk.

ADO pakte de laatste vier wedstrijden negen punten en heeft zodoende een aantal stappen kunnen maken op de ranglijst. "Hartstikke leuk dat we op de tiende plek staan", zegt Groenendijk in gesprek met de NOS. ADO kan met een beetje geluk zelfs nog in het linkerrijtje eindigen. Dan moet de Haagse club nog wel een gat van drie punten met FC Groningen, dat maandag het restant van het duel met PEC Zwolle speelt, zien te overbruggen. "Dit hadden we een maand geleden niet verwacht."

Groenendijk geeft aan dat hij altijd 'beter en meer' wil. "Ook bij ADO. Ik zeg altijd: je moet een beetje realistisch blijven. Het is bij ADO niet zo makkelijk als iedereen denkt. We hebben nog steeds niet de middelen om spelers te kopen. Dat is best lastig, dus moet je goede keuzes maken. Ook in de zomer weer. Uiteindelijk is een plaats in de middenmoot een normale positie voor ADO. Met een uitschieter kun je een keer play-offs spelen, dat moet je altijd nastreven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen