Keizer kan bij Sporting nog steeds geen beroep doen op Dost

26 april 2019, 14:32   Bijgewerkt: 26 april 2019, 14:45

Bas Dost kan komend weekend nog niet zijn rentree maken bij Sporting Portugal. De spits kampt nog altijd met een knieblessure en zal komend weekend het competitieduel met Vitória Guimarães aan zich voorbij moeten laten gaan. Dat bevestigt trainer Marcel Keizer vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar zaterdagavondwedstrijd.

Het is inmiddels al even geleden dat Dost in actie is gekomen voor Sporting. Zijn laatste wedstrijd dateert van 15 maart. Ondanks dat hij na sterspeler Bruno Fernandes nog steeds clubtopscorer is met veertien competitietreffers, wordt Dost niet heel erg gemist in Lissabon. Sinds de blessure van de Nederlandse aanvaller won Sporting alle wedstrijden en plaatste het zich voor de eindstrijd van het Portugese bekertoernooi.

De finale wordt op 25 mei gespeeld. Tot die tijd speelt Sporting nog vier keer in de competitie. Keizer hoopt de komende weken derde plaats vast te houden. "We willen ook de Portugese beker winnen, maar die wordt pas over een maand gespeeld. Dat zien we later wel", aldus de trainer.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen