Spelers Bolton Wanderers dreigen laatste twee duels te boycotten

26 april 2019, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De spelersgroep van Bolton Wanderers dreigt de laatste twee wedstrijden van het seizoen te boycotten. De spelers van de Championship-club wachten nog altijd op hun salaris over maart en zijn de situatie zat. Onlangs weigerden de Bolton-spelers al te trainen omdat de staf geen loon had ontvangen.

De spelers laten in een statement weten dat een opeenstapeling van problemen heeft geleid om de wedstrijden tegen Brentford en Nottingham Forest te boycotten. 'Tot onze diepe spijt hebben we besloten de resterende wedstrijden niet te spelen, tenzij we worden betaald. We begrijpen dat we hiermee onze fans teleurstellen en daar bieden we onze oprechte excuses voor aan. We realiseren ons dat dit een drastische maatregel is, maar we hebben het gevoel dat we geen andere opties meer hebben.'

Voor Bolton Wanderers, waar Yanic Wildschut (Norwich City) op huurbasis speelt, valt er in de laatste duels van het seizoen sowieso weinig eer meer te behalen. De club degradeerde onlangs uit de Championship en gaat het seizoen op de 23ste of 24ste plaats eindigen.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen