Van Hanegem ontkent job in Den Bosch: "Niet aan de orde"

26 april 2019, 22:00   Bijgewerkt: 26 april 2019, 22:38

Willem van Hanegem zou in beeld zijn om de nieuwe trainer te worden van FC Den Bosch. De Kromme werd niet alleen gespot in Kerkrade bij het duel tussen Roda JC en FC Den Bosch (0-2), ook wisten FOX Sports en Veronica Inside te melden dat hij daadwerkelijk in beeld was om de ontstane vacature na het ontslag Wil Boessen in te vullen. Volgens het Feyenoord-icoon is het echter 'niet aan de orde'.

Dat laat hij weten tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ben hier met mijn oude maat Wim van der Horst gewoon eens een wedstrijd aan het bekijken", verzekert de Kromme. Hij kan zich momenteel niet voorstellen dat hij daadwerkelijk aan de bak gaat bij de eerstedivisionist. "Ik coach van Den Bosch? Dat is niet aan orde. Of ik het in de toekomst uitsluit? Haha, ja, dat denk ik wel." Volgens De Telegraaf is de coach overigens inderdaad benaderd en heeft hij officieel nog geen 'nee' gezegd. Het antwoord zou na het duel met Roda JC volgen.

FC Den Bosch ontsloeg afgelopen week Boessen vanwege de tegenvallende prestaties in de tweede seizoenshelft. De ploeg stond bovenaan in de winterstop, maar won in de tweede seizoenshelft onder diens leiding nog slechts vier potjes. Van Hanegem zou volgens meerdere bronnen in Kerkrade zijn om te zien of hij potentie zou zien om met die ploeg - die zeer moeizaam Roda JC versloeg - de play-offs in te gaan. Volgens de oefenmeester is het dus niet aan de orde.

Lees ook: 'Van Hanegem een serieuze optie voor vacature bij FC Den Bosch'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen