Bosz geniet van winnend Bayer: "We hebben plezier gemaakt"

26 april 2019, 23:26

Peter Bosz heeft vrijdagavond genoten van Bayer Leverkusen. Hoewel de Nederlandse oefenmeester nog genoeg ruimte voor verbetering zag, vond hij ook dat Bayer Leverkusen heel veel plezier uitstraalde op bezoek bij FC Augsburg. "Het was leuk om het elftal aan het werk te zien. De spelers hadden plezier, de sfeer was geweldig."

Dat zei de oefenmeester na de 1-4 zege op FC Augsburg, tegen wie het nog wel op achterstand kwam. "Vooral in uitduels is het niet zo makkelijk, dat je zomaar even wint", wist de Nederlandse coach na het duel dan ook. "Maar ik moet de spelers een compliment geven. Ze toonden veel enthousiasme en waren bereid om hard te werken."

Het resulteerde in de 1-4 overwinning, toch bleef Bosz kritisch. "In de eerste helft hadden we vaker moeten scoren, maar het was aan de bal vandaag erg goed. We lieten de bal goed gaan. Als we volgend seizoen in Europa willen spelen, moeten we blijven spelen zoals vandaag en de laatste duels met moed en vertrouwen tegemoet gaan."

Overigens was Bosz niet de enige die goede dingen zag bij Bayer Leverkusen. Ook doelpuntenmaker Kevin Volland was content. "We hebben plezier gemaakt. We sloegen op het juiste moment toe", zag hij. "We waren aan de bal beter en soeverein aan de opponent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen