NEC pakt vijftien uit vijf onder De Groot: "Doen het met z'n drieën"

27 april 2019, 00:01

NEC-interim-trainer Ron de Groot werd aangesteld toen de Nijmegenaren op vijftiende plaats stonden in de Eerste Divisie, maar sinds het driemanschap de ploeg onder zijn hoede nam, won NEC vijf van de vijf duels. Kampioen FC Twente werd vrijdagavond met 4-0 (!) afgewimpeld door de ploeg van De Groot, die logischerwijs trots is. "Als je dit had gezegd, dan had iedereen ons voor gek verklaard."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. Overigens wilde De Groot niks van het succes opeisen. "Want we doen dit met z'n drieën", waren de eerste woorden van de oefenmeester, over de rol van ook Adrie Bogers en Rogier Meijer die met hem de leiding hebben in Nijmegen. "De groep pikt het goed op."

Dat FC Twente met liefst 4-0 werd verslagen, was veelzeggend. "Vlak voor de 0-1 hadden zij een kans, maar verder hebben we - op de buitenspelgoal van hen na - ook niets weggegeven", toonde De Groot zich trots. Zodoende heeft NEC zich geplaatst voorr de play-offs en kan het zelfs met wat mazzel nog zesde worden. "Wat dat betreft zit er nog veel in het vat. Als je wedstrijden wint, gaat het hard. Deze flow moeten we doortrekken naar de play-offs."

Lees ook: Overzicht: deze ploegen gaan de play-offs van de Eerste Divisie in

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen