'Goed nieuws voor Ajax: Mazraoui tijdig fit voor treffen met Spurs'

27 april 2019, 08:40   Bijgewerkt: 27 april 2019, 09:13

Goed nieuws voor Ajax in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Tottenham Hotspur: verdediger Noussair Mazraoui lijkt fit genoeg om dinsdagavond in actie te komen namens de Amsterdammers in de halve finale in Londen. De Marokkaanse back hervatte vrijdag de groepstraining en deed dat vooralsnog zonder problemen.

Dat schrijft De Telegraaf. Tegen Juventus in Turijn viel de man die als linksback stond opgesteld, door de blessure van Nicolas Tagliafico, geblesseerd uit, nadat hij in een duel verkeerd neerkwam en zijn enkel lelijk verdraaide. De Eredivisie-duels met FC Groningen en Vitesse moest hij zodoende missen, maar nadat hij eerder nog met krukken liep, gaat het inmiddels dusdanig goed dat hij de training heeft hervat.

Niets lijkt dan ook een rentree in de weg te staan. Zodoende is de selectie van Ajax volledig fit, mar uitzondering van de langdurig geblesseerden Hassane Bandé en Carel Eiting. Overigens is het wel de vraag of Mazraoaui ook daadwerkelijk gaat spelen: Veltman maakte in de periode van Mazraoui's afwezigheid een uitstekende indruk rechts achterin.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen