Schöne niet bezig met Spurs-woorden: "Laat ze lekker"

27 april 2019, 09:07   Bijgewerkt: 27 april 2019, 09:16

Lasse Schöne hecht weinig waarde aan het feit dat Ajax als favoriet wordt gezien door Tottenham Hotspur voor het aanstaande tweeluik in de halve finale van de Champions League. "Laat ze lekker. Wij moeten ons gewoon concentreren op onszelf. Als wij het niveau van de laatste wedstrijden in de Champions League halen, kunnen we het Spurs erg moeilijk maken", zei hij over de woorden van Mauricio Pochettino.

Dat vertelt hij tegenover De Volkskrant over de halve finale, waarin Ajax volgens de Tottenham-coach favoriet is. Schöne is er wél zeker van dat Ajax een goede kans maakt. "Ik merk dat er iets in de groep heerst van: dit mogen we niet meer laten gaan. We zijn zo dichtbij. We laten dit seizoen zien dat we een goed team zijn en dat we elkaar niet laten vallen. Dat is heel belangrijk in deze fase", weet de ervaren middenvelder.

Toch beseft hij maar al te goed dat Ajax nog geen enkele prijs heeft - en dat was twee jaar geleden niet anders toen het de finale van de Europa League haalde. Schöne: "Het seizoen van de finale in de Europa League was ook fantastisch, maar we stonden met lege handen. Dan kijk je terug met een ontevreden gevoel. Nu spelen we nog steeds om drie prijzen en we zitten al bijna in mei. Dat is fantastisch. We willen prijzen winnen. Dat moet nu gebeuren. We zijn zo dichtbij."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen