Goed nieuws voor Van Dijk, Firmino twijfel voor Barça

27 april 2019, 11:20

De schrik was groot toen Virgil van Dijk vrijdagavond naar de grond ging in het duel met Huddersfield Town, nadat Steve Mounié vol op zijn voet was geland. Toch speelde de verdediger het duel 'gewoon' uit en kon Jürgen Klopp na het duel positief nieuws melden over de Nederlander. "Nee, er is niks met hem aan de hand. Hij zei dat het allemaal goed was."

Dat zei de manager op de clubsite na de probleemloze 5-0 zege van Liverpool op Huddersfield Town. Roberto Firmino ontbrak in dat duel, hij heeft een kleine spierscheuring opgelopen. "Van al het slechte nieuws dat je kunt krijgen bij zo'n blessure, was dit nog het beste", relativeerde Klopp dat de kwetsuur nog meeviel. "Hij kon tegen Huddersfield in elk geval niet spelen. En of dat tegen FC Barcelona wel lukt? Dat is nog niet zeker."

Comeback Oxlade-Chamberlain

Verder was het een mooie avond voor Alex Oxlade-Chamberlain: hij mocht invallen en dat betekende zijn rentree na 367 dagen van blessureleed. "Ik kan niet zeggen hoe goed het voelt om terug te zijn. Dank voor iedereen die me hierbij heeft geholpen", liet hij weten. Ook bedankte hij de fans uitvoering. "Het ontvangst dat jullie mij gaven, zal ik nooit vergeten."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen