Ad-interim Tobiasen pakt periode met Almere City: "Fantastisch"

27 april 2019, 11:55

Ole Tobiasen nam in maart het stokje over van Almere City FC-trainer Ole Tobiasen en nog geen twee maanden later staat de coach met de periodetitel in de handen en is zijn ploeg geplaatst voor de play-offs. "Dit is fantastisch voor de club, voor de spelers en ook voor mezelf. Fantastisch om mee te maken."

Dat zei de coach tegenover FOX Sports nadat de periodetitel werd gegrepen. "Het ging maar om één ding: drie punten halen en hopelijk een feestje vieren na het duel", glimlachte de Deen. Vlak na de thee werd het echter gelijk via Cody Gakpo. "En toen dachten we dat we minimaal een punt moesten pakken, zodat we geplaatst waren voor de play-offs."

Het werden er uiteindelijk drie en dus pakte Almere City de periodetitel. Toch ziet Tobiasen nog genoeg ruimte voor verbetering bij zijn elftal in aanloop naar het toetje van de Eerste Divisie. "Verdedigend stond het goed en gaven we weinig weg. Maar aan de bal moeten we nog meer kunnen creëren. Er lagen genoeg ruimtes om meer kansen te krijgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen