Witsel over transfersom: "Denk dat ik die 20 miljoen waard ben"

27 april 2019, 13:01

Borussia Dortmund strijdt dit seizoen nog volop mee in de Duitse titelstrijd en dat is mede dankzij Axel Witsel. De middenvelder kwam aan het begin van dit seizoen over voor twintig miljoen euro uit China en op de transfer was de nodige kritiek. Inmiddels is de stemming rondom echter helemaal gedraaid. "Ik denk ook dat ik meer waard ben dan twintig miljoen en ik heb al heel goede prestaties laten zien hier."

Dat vertelt hij op de clubsite van Dortmund. Met die club stond hij lang bovenaan de Bundesliga, totdat het met 5-0 (!) verloor van achtervolger Bayern München. "Het dieptepunt van dit seizoen. Ik heb nog steeds geen verklaring voor die prestatie. Ook de dagen erna waren heel erg zwaar", verzekerde Witsel, die in het heenduel met Der Rekordmeister nog scoorde.

En door het verlies staat BVB op de tweede plaats in de Bundesliga en ook die plek zou voor Witsel geen schande zijn. "Natuurlijk zou kampioen worden de kers op de taart zijn. Je speelt voetbal om prijzen te winnen. Ik heb er al een paar gepakt en wil dat hier ook doen. Maar wat er ook gebeurt, ik houd alleen maar positieve gevoelens over aan mijn eerste seizoen hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen