Tim Krul na promotie Norwich City: "Het is een sprookje"

28 april 2019, 11:03   Bijgewerkt: 28 april 2019, 11:30

Tim Krul kan zijn geluk niet op, nadat hij gisteravond met zijn club Norwich City promotie afdwong naar de Premier League. De Nederlandse doelman kijkt vol vertrouwen uit naar zijn terugkeer op het hoogste niveau, maar wil dit seizoen nog bekronen met zilverwerk.

Door thuis met 2-1 te winnen van Blackburn Rovers verzekerde Norwich City zich gisteren van een ticket voor de Premier League komend seizoen na een verblijf van twee seizoenen op het tweede niveau. Bij Krul, die dit seizoen alle competitiewedstrijden keepte, moet het besef van de promotie nog komen. "Dit is een sprookje na mijn zware blessure", zegt de Nederlandse doelman op [a,https://www.youtube.com/watch?v=LoyWIMo5QC0,_blank,het officiële clubkanaal]. "De promotie is verdiend, wij waren het beste team dit seizoen. Het is geweldig. De hele stad is aan het stuiteren."

Via Twitter liet Krul vanochtend weten nog steeds woorden te zoeken om deze prestatie te beschrijven. "De club is terug waar het hoort. Wat een avond", schreef hij. Volgens hem rest er nu nog één doel dit seizoen en dat is het pakken van de titel. Norwich heeft volgende week zondagmiddag aan een punt tegen Aston Villa genoeg om dat voor elkaar te krijgen. "We gaan naar de Premier League met zoveel zelfvertrouwen en nu moeten we nog kampioen worden. We gaan een paar dagen feesten en dan moet de focus weer terug. Wij willen de trofee."

Sheffield United

Voor Krul is de Premier League niet nieuw. Hij speelde er eerder al voor Newcastle United en vorig seizoen stond hij onder contract bij Brighton & Hove Albion, waar Norwich hem transfervrij van overnam. Mogelijk wordt vandaag duidelijk dat ook nummer twee Sheffield United naar de Premier League promoveert. Dit gebeurt als nummer drie Leeds United vandaag niet weet te winnen van nummer vijf Aston Villa. Een zege voor Leeds zal nog knap lastig worden, want Villa won de laatste tien competitiewedstrijden.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen