Weghorst helpt Wolfsburg met twee goals aan drie punten

28 april 2019, 17:29

Wout Weghorst (op archiefbeeld) houdt de Europese ambities van VfL Wolfsburg levend. De spits maakte zondagmiddag twee doelpunten in de gewonnen uitwedstrijd tegen Hoffenheim (1-4). Wolfsburg boog een 1-0 achterstand om en kan daarom nog altijd bij de eerste zeven eindigen voor deelname aan de Europa League. Ook kwam Weghorst op het wedstrijdformulier als aangever van de 1-3.

Halverwege hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Adam Szalai opende vroeg de score voor de thuisploeg en maakte William vlag voor de rust gelijk. Na de pauze maakte Weghorst het verschil voor Die Wölfe. Een kopbal bij de tweede paal werkte hij langs de grabbelende doelman Oliver Baumann. Het derde doelpunt bereidde Weghorst voor door Maximilian Arnold te bedienen. Zelf verzorgde Weghorst het slotakkoord: met een intikker bepaalde de drievoudig Oranje-international de eindstand op 1-4.

De 1-2 van Weghorst:

Voor Weghorst betekenden de doelpunten zijn dertiende en veertiende van dit Bundesliga-seizoen. Met nog drie wedstrijden op het programma kan Weghorst zijn sterke jaar bekronen met het bereiken van Europees voetbal. Wolfsburg staat slechts op een punt van Hoffenheim, de nummer zeven. Ook Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen hebben maar twee punten meer.

[a,http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=5017362676&iu=/11692722/CONTENT_MANNENMEDIA/CONTENT_FCUPDATE,_blank,

Voorspel de juiste uitslag bij TOTO tussen Tottenham en Ajax: gigantische quoteringen]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen