Koeman feliciteert Van Dijk: "Deze prijs een geweldige eer"

29 april 2019, 00:02

Ronald Koeman vindt Virgil van Dijk de terechte winnaar van de Player of the Year Award in Engeland. Van Dijk kreeg in de uitverkiezing, georganiseerd door spelersvakbond PFA, de meeste stemmen van zijn collega's. De Oranje-aanvoerder treedt in de voetsporen van Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooij en Robin van Persie.

"Het is een geweldige eer als je deze prijs krijgt", reageert bondscoach Koeman op onsoranje.nl. "Juíst omdat je wordt gekozen door je collega's is het extra bijzonder. Virgil ken ik natuurlijk goed, als aanvoerder bij Oranje maar ook uit mijn tijd bij Southampton. Hij is een hele goede en professionele jongen, die zich fantastisch ontwikkeld heeft het afgelopen jaar. Sterk, rustig, betrouwbaar. Hij is altijd bezig met het team, manifesteert zich binnen en buiten het veld als een leider. Dat vind ik mooi om te zien. Een terechte winnaar van deze prijs wat mij betreft."

Op het gala van de PFA was zondagavond meer Nederlands succes. Vivianne Miedema won de prijs bij de vrouwen. Nooit eerder ging een Nederlandse voetbalster met deze erkenning aan de haal.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen