Willem II mogelijk zonder doelman Wellenreuther in bekerfinale

29 april 2019, 09:15

Het is nog onzeker of Timon Wellenreuther inzetbaar is als Willem II het zondag in de bekerfinale opneemt tegen AJax. De 23-jarige Duitse doelman kampt met een heupblessure. "Hij is het enige vraagteken. De komende dagen bekijken we hoe groot dat vraagteken is, wanneer en of hij kan meetrainen met de groep", aldus trainer Adrie Koster in gesprek met het Brabants Dagblad.

Wellenreuther, eerste doelman in Tilburg, miste door blessureleed ook al de laatste twee competitiewedstrijden. Hij werd tegen Excelsior (1-1) en PSV (0-3) vervangen door Michael Woud, die slechts drie duels op het hoogste niveau heeft gespeeld. Mattijs Branderhorst, die vorig seizoen nog twintig keer onder de lat stond bij Willem II, wordt in de tweede seizoenshelft verhuurd aan NEC.

Zonder Wellenreuther begint Willem II maandag aan de voorbereiding op de bekerfinale. Afgelopen weekend kwamen de Tilburgers door het veranderde speelschema niet in actie. "Dat het door het schuiven met het programma nu anders ligt, wisten we al een tijdje. We moeten gebruik maken van de rust", zegt hij. "Ik kijk er nu ook wat anders tegenaan. Wat geweest is, is geweest. De aanloop naar de bekerfinale is iets heel aparts, met niets te vergelijken."

Voorspel de juiste uitslag bij TOTO tussen Tottenham en Ajax: gigantische quoteringen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen