Kuipers krijgt halve finale tussen Barça en Liverpool

29 april 2019, 09:50

Een nieuw topduel voor Björn Kuipers: hij fluit woensdag de halve finale van de Champions League tussen FC Barcelona en Liverpool. Danny Makkelie schuift aan als videoscheidsrechter. Pol van Boekel assisteert Makkelie.

Voor Kuipers zijn het momenteel extra mooie dagen. Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen, daags voor Koningsdag, werd de arbiter in zijn gemeente Oldenzaal benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Dit mede vanwege zijn verdiensten als scheidsrechter in het internationale voetbal.

Kuipers floot dit seizoen al diverse duels in de Champions League. In de groepsfase had hij de leiding over Real Madrid - AS Roma (3-0), Napoli - Paris Saint-Germain (1-1) en Shakhtar Donetsk - Olympique Lyon (1-1). In de achtste finale stelde de UEFA hem aan voor de return tussen Juventus en Atlético Madrid (3-0) en in de kwartfinale leidde hij Tottenham Hotspur - Manchester City (1-0) in goede banen.

Het andere duel in de halve finale tussen Tottenham Hotspur en Ajax is dinsdag in handen van de Spanjaard Antonio Mateu Lahoz.

Houdt Ajax de nul in Londen? Zet in bij TOTO en win tot vier keer je inzet terug

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen