Kluivert geeft Ajacieden advies: "Speel opportunistisch en geniet"

29 april 2019, 11:07   Bijgewerkt: 29 april 2019, 13:00

Patrick Kluivert heeft in zijn actieve loopbaan de nodige grote Europese wedstrijden gespeeld. Uit eigen ervaring weet de oud-aanvaller dat bij de jonge Ajacieden de spanning dinsdagavond groot zal zijn voor het Champions League-treffen tegen Tottenham Hotspur. "Maar gooi die van je af", geeft hij de spelers mee.

Kluivert vertelt in gesprek met De Telegraaf dat Ajax na het verslaan van Real Madrid en Juventus van geen enkele club nog zenuwachtig hoeft te worden. "Wees brutaal, ga van je eigen kwaliteiten uit, zorg dat je vrij bent in je hoofd, speel lekker opportunistisch en geniet", adviseert hij de ploeg van trainer Erik ten Hag..

"Dit is voor de spelers het allermooiste podium, waar zij kunnen laten zien waar ze zo goed in zijn. Wedstrijdspanning hoort erbij, maar laat dat niet de overhand krijgen. Dat kan door dicht bij jezelf te blijven. Als ik zie hoe nuchter en volwassen met name De Ligt, Van de Beek en De Jong voor de camera's zijn, verwacht ik dat dit morgen wel goedkomt", besluit hij.

Houdt Ajax de nul in Londen? Zet in bij TOTO en win tot vier keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen