Voor Lucas Moura is duel met Ajax de grootste uit zijn carrière

29 april 2019, 15:42

Voor Lucas Moura is het treffen met Ajax zijn grootste wedstrijd tot nu toe. "Voor het eerst sta ik in de halve finale van de Champions League, dat is een droom waarvan ik moet genieten", aldus de 26-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur.

Ruim een jaar geleden verruilde de Braziliaan Paris Saint-Germain voor Spurs. "Ik geloofde in het project van Tottenham", citeert de BBC hem op de persconferentie. "Je moet denken in het winnen van prijzen en geschiedenis willen schrijven. Daarom ben ik hier. We staan nu in de halve finale, maar ik wil meer. Ik wil prijzen pakken."

Tottenham zal daarvoor eerst af moeten rekenen met Ajax. Een moeilijke opgave, weet Moura. "Ik heb hun wedstrijd tegen Juventus bekeken. Ze hebben een erg goede ploeg, met jonge en snelle spelers. Voor ons zal het een lastige wedstrijd worden", beseft hij.

Ook omdat Tottenham Harry Kane en Heung-min Son mist, en misschien ook wel Jan Vertonghen. "Ik geloof altijd in mijn teamgenoten. Je kunt een favoriet aanwijzen, maar je moet het binnen de lijnen laten zien. We hebben goede spelers, het verbaast mij niet dat we in de halve finale staan."

Wordt er niet gescoord in Londen bij Tottenham - Ajax? Zet in en pak twaalf (!) keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen