Jol geeft Tottenham Hotspur advies: "Ik zou Ziyech halen"

29 april 2019, 17:57

Martin Jol werkte jarenlang bij Tottenham Hotspur en was ook trainer van Ajax. Voor hem is het tweeluik in de halve finales van de Champions League dan ook bijzonder te noemen. De coach is zeer positief over Ajax en Hakim Ziyech.

De Marokkaan is volgens Jol van grote waarde voor de Amsterdammers. "Als ik Tottenham was, zou ik Ziyech vastleggen. Hij is niet de sterkste, maar ontwikkelt zich tot een zeer goede speler", zegt Jol tegen The Guardian. "Er is alleen één ding. Tadic was in Engeland een gemiddelde speler, maar is in Nederland één van de beste spelers. De Nederlandse competitie is niet zo zwaar als mensen denken."

Ajax schakelde al Real Madrid en Juventus uit en is volgens Jol dan ook niet bang voor Tottenham. "Ajax maakt zich niet druk om Tottenham, of Real of Juventus. Ze hebben niet voor niets die uitwedstrijden gewonnen. Ze spelen een beetje zoals Oranje dat 25 jaar geleden deed. Als ze tegen grote teams spelen maken ze zich niet druk, het boeit ze niet dat het grote clubs zijn. Het gaat een fascinerend tweeluik worden."

Denk jij dat Vertonghen tegen zijn oude ploeg de score opent? Zet in en win vijftig keer (!) je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen