De vermoedelijke opstellingen van Spurs en Ajax

30 april 2019, 08:26

Erik ten Hag moet voor het duel met Tottenham Hotspur één knoop doorhakken: wie speelt dinsdagavond als rechtsback? Noussair Mazraoui is fit, maar Joël Veltman heeft een goede indruk achtergelaten. Meer zorgen zijn er bij de Engelsen, waar Mauricio Pochettino te maken heeft met een volle ziekenboeg.

Het Algemeen Dagblad vermoedt dat Mazraoui terugkeert in het elftal van Ajax. Verder starten de Amsterdammers vanavond met de bekende namen, dus wederom met Dusan Tadic in de spits. Omdat alle gele kaarten voor de halve finale zijn kwijtgescholden, staat er niemand op scherp.

Met welk elftal Spurs aantreedt, hangt of van de fitheid van Jan Vertonghen en Moussa Sissoko. Het duo geldt als een twijfelgeval. Vertonghen mistte dit Champions League-seizoen ook de beide ontmoetingen met PSV en het eerste treffen met FC Barcelona. In die wedstrijden verving Davinson Sanchez hem en vormde de Colombiaan het centrale duo met Toby Alderweireld. Als Sissoko niet kan spelen, lijkt Eric Dier de aangewezen vervanger.

Spurs kan sowieso niet beschikken over de geblesseerden Harry Kane, Harry Winks, Erik Lamela, Serge Aurier, de geschorste Heung-min Son en de niet speelgerechtigde Vincent Janssen

Vermoedelijke opstellingen

Tottenham Hotspur: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Sissoko/Dier, Wanyama, Alli, Eriksen, Lucas; Llorente

Afwezigen: Kane (blessure), Harry Winks (blessure), Lamela (blessure), Aurier (blessure) Son (geschorst), Janssen (niet speelgerechtigd)

Twijfelgevallen: Sissoko, Vertonghen

Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres

Afwezigen: Carel Eiting, Hassane Bandé

Wordt er niet gescoord in Londen bij Tottenham - Ajax? Zet in en pak twaalf (!) keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen