Tuchel veroordeelt wangedrag van Neymar richting toeschouwer

30 april 2019, 09:46

Thomas Tuchel heeft het wangedrag van Neymar veroordeeld. De Braziliaan haalde zaterdag uit richting een fan nadat Paris Saint-Germain de Franse bekerfinale tegen Stade Rennes had verloren. De man was aan het filmen toen de Parijzenaars de verliezersmedaille ophaalden.

"Je kunt niet vechten met een toeschouwer, dat kun je gewoon niet maken", aldus Tuchel op een persconferentie. "Het is niet gemakkelijk om na een nederlaag de trap op te lopen. Voor iedereen is dat heel moeilijk. Maar we moeten dat accepteren. Als we verliezen, moeten we respect tonen."

PSG en Neymar zijn in afwachting of het incident een staartje krijgt. Recent kreeg de aanvaller nog een schorsing van de UEFA aan zijn broek. Omdat hij op social media stevig kritiek uitte op de arbitrage van PSG - Manchester United, moet hij drie Champions League-wedstrijden brommen.

Na de mislopen van de beker, zit het seizoen voor Paris Saint-Germain erop. Echter staan er nog vijf competitiewedstrijden op het programma, waaronder vanavond (dinsdag) tegen Montpellier.

Voorspel de juiste uitslag bij TOTO tussen Tottenham en Ajax: gigantische quoteringen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen