Van Dijk klaar voor strijd met Messi: "De beste speler ter wereld"

30 april 2019, 10:55

Virgil van Dijk is niet bang voor Lionel Messi. De kersverse Player of the Year bindt woensdag in de Champions League de strijd aan met de Argentijn. "Ik denk dat hij de beste speler ter wereld is", vindt Van Dijk.

Echter denkt de Oranje-captain dat Liverpool Messi kan beteugelen. "Wij verdedigen niet één-op-één, maar doen het met z'n allen. Wij zullen er klaar voor zijn", zegt Van Dijk tegen The Guardian. "We gaan spelen tegen de beste speler ter wereld, maar het draait niet alleen om Messi. De hele ploeg van Barcelona heeft veel kwaliteit. Wij hebben ook een goed team, dus we kunnen ons meten. Het is niet dat we naar Barcelona gaan voor vakantie."

Van Dijk speelde in 2013 met Celtic al eens in Camp Nou. Toen droop hij met een 6-1 nederlaag van het veld, terwijl Messi niet eens meedeed. "Na een 6-1 kun je als verdediger niet zeggen dat je goed gespeeld hebt. Persoonlijk was dit voor mij een goede ervaring, dat heeft mij geholpen. Ik denk dat het nu heel anders kan lopen dan de laatste keer dat ik daar speelde."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen