PSV haalt transfervrije verdediger De Haas op bij AZ

30 april 2019, 18:25

PSV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Justin de Haas, die transfervrij overkomt van AZ. De negentienjarige verdediger zette dinsdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2021 in Eindhoven houdt. De Haas zal in eerste instantie aansluiten bij de beloftenploeg.

De Haas kon het niet met AZ eens worden over een nieuw contract, waardoor hij op transfervrije basis uit Alkmaar vertrekt. Meerdere buitenlandse clubs waren in de jonge verdediger geïnteresseerd, maar de keuze van De Haas is op PSV gevallen. "Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan. Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze", aldus De Haas via PSV.nl.

De verdediger heeft namens Jong AZ zes wedstrijden in de Eerste Divisie gespeeld. Komend seizoen hoopt hij onder Peter Uneken, trainer van Jong PSV, meer wedstrijden op het tweede niveau te spelen. "Als PSV belt, dan ben je gewoon trots. Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken."

Denk je dat Dusan Tadic vanavond twee keer of vaker scoort? Zet in bij TOTO en win 10 keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen