Van der Sar: "Rio zei: 'for f*ck's sake, how young are these guys?'"

30 april 2019, 20:31

Edwin van der Sar leeft ontspannen toe naar de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Ajax. Een uur voor aanvang van het Champions League-treffen verscheen de algemeen directeur voor de camera van Ziggo Sport. Vlak daarvoor sparde hij met een oud-teamgenoot en Manchester United-legende: Rio Ferdinand.

"Hij zei: for f*ck's sake, how young are these guys? Ze zijn jong, maar dat is Ajax. Zo zijn wij, zij krijgen de kans bij Ajax. Dat is de filosofie van de club. Vanavond moeten ze het weer laten zien, zoals ze het in de andere wedstrijden ook hebben", aldus Van der Sar.

De directeur stelt dat dit soort wedstrijden spelen het mooiste is wat er is. "Tenzij die wedstrijd op 1 juni er nog bij komt. Hier gaat het om, dit is waar de jongens heel hard voor gewerkt hebben, waarvoor Erik (Ten Hag, red.) met zijn technisch staf het elftal voor geboetseerd heeft. Je staat nu hier met alle complimenten die je hebt gekregen, maar je hebt nog niets", vervolgt Van der Sar.

Tegen Real Madrid en Juventus was Ajax nog de underdog, maar tegen Tottenham wordt de Eredivisie-koploper vaak in de favorietenrol geschoven. "Dat maken jullie er een beetje van", reageert Van der Sar. "Pochettino begon daar ook over, maar je kunt ook kijken naar het budget en dat soort zaken. Voor mij is Tottenham - ondanks dat ze zaterdag verloren hebben en de spits er niet bij is - een heel goede ploeg is. Wij moeten echt op ons best moeten zijn om een resultaat neer te zetten."

Denk je dat Nicolás Tagliafico vanavond scoort en Ajax wint? Zet in bij TOTO en win 17 keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen