Ten Hag wil dat Ajax het tempo bepaalt tegen Spurs

30 april 2019, 20:44

Erik ten Hag eist dat Ajax het tempo bepaalt tegen Tottenham Hotspur, willen de Amsterdammers een kans maken. "Aan de bal moeten we erg goed zijn, en daarin temporiseren", blikt de coach vooruit op het duel in de halve finale van de Champions League.

Ten Hag geeft op de rechtsbackpositie de voorkeur aan Joël Veltman, in plaats van Noussair Mazraoui. "Nous is net weer terug van een blessure, Joël heeft het goed gedaan", zegt de oefenmeester tegen Veronica. "Ook in de opbouw naar de komende weken, met alleen maar finales, is dit de beste keuze."

In eerdere Champions League-wedstrijden speelde Ajax een moeilijke beginfase. "Op topniveau is het vaak ook zo dat je je in een wedstrijd moet vechten, wij hebben dat vermogen. Tegenstanders zullen daar ook bedacht voor zijn", aldus Ten Hag, die denkt dat vermoeidheid ook een rol kan spelen. "Aan de ene kant moeten wij waken voor de intensiteit van een club uit de Premier League, aan de andere kant kunnen wij in de laatste twintig minuten het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen