Feyenoord gaat af in oefenduel met Excelsior

1 mei 2019, 15:14

Hoewel het een oefenduel betreft, heeft Feyenoord woensdagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. Achter gesloten deuren was Excelsior met 1-3 te sterk. Al voor rust hadden de Kralingers er drie in liggen. Vlak voor het eindsignaal redde Jens Toornstra enigszins de eer.

Feyenoord startte de oefenwedstrijd met niet de minste namen. Onder meer Kenneth Vermeer, Jeremiah St. Juste, Jan-Arie van der Heijden, Jordy Clasie, Toonstra, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen speelden mee op het trainingscomplex 1908 van Feyenoord.

Mounir El Hamdaoui nam de eerste twee doelpunten van Excelsior voor zijn rekening. Eerst klopte hij Vermeer met een lob, daarna schoof de aanvaller de bal in de lange hoek. Bij de derde Excelsior-goal was El Hamdaoui de aangever en Marcus Edwards de afmaker.

De Rotterdamse clubs oefenden tegen elkaar, omdat de competitie twee weken stil ligt. Waar Feyenoord uitgespeeld is in de Eredivisie, hoopt Excelsior minimaal directe degradatie te ontlopen. Nacompetitie ontlopen is in theorie ook nog mogelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen