Willem II-ster Isak is 'mediamoe' en staat pers even niet te woord

1 mei 2019, 19:36

In aanloop naar de bekerfinale kan men bij Willem II op veel media-aandacht rekenen. Alexander Isak is de meest populaire speler van de Tilburgers, maar besloot woensdag de pers even niet te woord te staan. "Ik denk dat er al zoveel interviews met hem geweest zijn dat hij het zelf even voldoende vindt", zegt trainer Adrie Koster daarover.

Isak is 'mediamoe'. De van Borussia Dortmund gehuurde speler heeft in Tilburg Fran Sol doen vergeten en maakte in vijftien wedstrijden liefst dertien goals. "Er is ontzettend veel op hem afgekomen", stelt aanvoerder Jordens Peters in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat het aantal interviewaanvragen voor Isak richting de honderd gaat. Het is voor hem belangrijk om zich weer helemaal te focussen op het voetbal."

De Zweed komt nog drie keer in actie voor Willem II en keert daarna in principe terug bij zijn Duitse club. "Wat precies zijn beweegreden is om geen interviews te geven, weet ik niet. Maar ik denk dat het fijn is voor hem dat het even wat rustiger is. De vraag of je hem moet vergelijken met Zlatan, kan hij ondertussen wel dromen", knipoogt Peters.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen