Vijftal in race voor 'Speler van het Jaar' in de Eerste Divisie

2 mei 2019, 14:43

De nominaties voor beste speler van de Eerste Divisie van afgelopen seizoen zijn bekend gemaakt: Istvan Bakx (1e periode), Lars Veldwijk (2e periode), Aitor Cantalapiedra (3e periode) en Terell Ondaan (4e periode) waren sowieso al kanshebber op de prijs en daar is Bryan Smeets aan toegevoegd. De middenvelder van TOP Oss heeft van de trainers en aanvoerders een wildcard gekregen en is de laatste genomineerde.

In het verleden gingen Keisuke Honda, Alireza Jahanbakhsh en Abdelhak Nouri er al met de prijs vandoor, die vorig jaar werd uitgereikt aan Lisandro Semedo van Fortuna Sittard. De stemmen van de trainers en aanvoerders worden gecombineerd met die van de supporters, waarna er een totaal uitrolt en de winnaar bekend is. Topscorers Ferdy Druijf (28 goals) en Mario Engels (24 goals) zijn beiden niet genomineerd.

Ook voor de beste keeper van de Eerste Divisie zijn de genomineerden bekend:  Hobie Verhulst (1e periode), Wouter van der Steen (2e periode), Joël Drommel (3e periode) en Xavier Mous (4e periode) maken kans op de eervolle prijs. Bij de doelmannen is er géén wildcard toegekend. Stemmen kan hier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen