Bamford twee duels geschorst voor aansmeren rood El Ghazi

2 mei 2019, 18:20

De rode kaart die Anwar El Ghazi afgelopen weekend kreeg in de merkwaardige Championship-wedstrijd tussen Leeds United en Aston Villa, werd eerder deze week al geseponeerd. Patrick Bamford, die deed voorkomen alsof hij hard werd geraakt door de Nederlander, is wel bestraft door de FA. Hij is voor twee duels geschorst.

De aanvaller van Leeds kreeg het aan de stok met El Ghazi, die zich wilde losrukken van Bamford. Laatstgenoemde deed echter alsof hij hard geraakt werd, waardoor El Ghazi een rode kaart kreeg. In de onstuimige wedstrijd tussen Leeds United en Aston Villa werd El Ghazi twintig minuten voor tijd van het veld gestuurd. Op het moment dat Aston Villa-aanvaller Jonathan Kodjia op de grond lag, stopten de bezoekers met voetballen. Leeds ging echter gewoon door en scoorde via Mateusz Klich.

Leeds-trainer Marcelo Bielsa besloot vervolgens dat zijn ploeg de vrije doorgang moest geven aan Villa om de gelijkmaker te maken. Dat gebeurde ook, waardoor het duel in 1-1 eindigde. El Ghazi maakte dat door zijn rode kaart al niet meer mee, maar kan komend weekend wel gewoon spelen. Leeds-aanvaller Bamford moet twee duels toekijken door zijn schorsing, die hij krijgt voor het misleiden van de arbitrage.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen