Tagliafico verbetert contract en blijft nog een jaar bij Ajax

3 mei 2019, 14:54   Bijgewerkt: 3 mei 2019, 16:09

Goed nieuws voor Ajax: Nicolas Tagliafico was één van de spelers die deze zomer op zeker leek te vertrekken uit Amsterdam, maar de Argentijn is op zijn beslissing teruggekomen. De linksback heeft een nieuw contract getekend waarin staat dat hij ook volgend seizoen actief is in de Johan Cruijff ArenA. De duur van de overeenkomst is overigens niet verlengd.

Dat maakt Ajax bekend via de officiële kanalen. De back geeft aan ook volgend seizoen nog bij Ajax te zijn en hoopt dat het net zo'n mooi seizoen wordt als het huidige. Eerder kwam nog naar buiten dat Tagliafico zijn huidige verbintenis niet wilde verlengen en juist op weg was naar de uitgang. Hoewel zijn contract niet is verlengd, blijft hij dus wel in Amsterdam. Na André Onana is de verdediger de volgende Ajacied die openlijk uitspreekt ook volgend seizoen nog te blijven bij Ajax en dus geen transfer te maken deze zomer.

"Dit is mooi nieuws voor Ajax en een goed signaal naar de groep toe", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars via de officiële clubsite. "Het laat zien dat we ambitieus zijn, ook voor de toekomst." Tagliafico arriveerde in januari 2018 in Amsterdam en kwam over van Independiente. Hij speelde 57 duels in het eerste van Ajax, waarin hij zes keer scoorde en acht assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen