De Bruyne dit seizoen mogelijk niet meer in actie voor City

3 mei 2019, 17:31

Kevin De Bruyne heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De Belgische middenvelder van Manchester City raakte twee weken geleden tegen Tottenham Hotspur (1-0) opnieuw geblesseerd en is nog altijd niet fit. Trainer Pep Guardiola laat vrijdag tijdens het perspraatje weten dat hij vreest de komende wedstrijden geen beroep te kunnen doen op zijn pupil.

Blessureleed staat centraal in het seizoen van De Bruyne, die ongeveer de helft van de wedstrijden heeft gemist. Onlangs liep de Belg wéér tegen een blessure aan. "Ik weet niet of hij dit seizoen nog in actie komt. Voor maandag is hij in elk geval niet beschikbaar", doelt Guardiola op het duel met Leicester City. The Citizens spelen na het duel met Leicester nog tegen Brighton & Hove Albion in de competitie en tegen Watford in de finale van de FA Cup.

Manchester City hoopt de komende wedstrijden de titel in de Premier League veilig te stellen. De ploeg van Guardiola mag echter geen fout maken, want Liverpool hijgt de koploper in de nek. De voorsprong van City op Liverpool bedraagt met nog twee speelrondes te gaan één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen