Maaskant denkt dat Willem II geen schijn van kans heeft in finale

3 mei 2019, 21:01

Robert Maaskant geeft weinig voor de kansen van Willem II in de bekerfinale. De oud-trainer van de Tilburgers, tegenwoordig als technisch directeur werkzaam bij Almere City, verwacht dat Ajax veel te sterk is voor Willem II. "Tegen een goed Ajax heb je op dit moment echt geen schijn van kans", zegt hij.

Maaskant denkt het een voordeel is voor Willem II dat Ajax nog in de Champions League actief is. "Willem II zal ook het scenario Zwolle aanhouden, dat er een paar jaar geleden geheel onverwacht met de beker vandoor ging. Maar ik denk dat we een goed Ajax gaan zien. Al krijg je tegen Ajax altijd één of twee kansen, elke ploeg", vertelt Maaskant in gesprek met Omroep Brabant.

Maaskant leidde Willem II in 2005 naar de bekerfinale, waarin PSV met 4-0 te sterk was. "Het was geweldig", zegt de geboren Schiedammer daarover. "Al vond ik de finale wat minder leuk, want we verloren dik van een heel goed PSV. Maar de hype er naar toe, het winnen van Ajax in de halve finale en het plaatsen voor Europees voetbal dat was fantastisch en altijd in mijn herinnering staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen