Romero verwacht volgend seizoen zijn belofte in te lossen bij PSV

3 mei 2019, 19:28

Maximiliano Romero heeft in anderhalf jaar tijd nog niet kunnen laten zien waarom PSV ruim tien miljoen euro voor hem heeft neergeteld. De door blessure geplaagde Argentijnse aanvaller liet zich vrijdag in een oefenduel met Vitesse (0-5) gelden door twee keer te scoren. Volgend seizoen hoopt hij zich vaker te tonen.

In Arnhem scoorde Romero het derde en vijfde doelpunt van PSV. In een officiële wedstrijd wist de Argentijn nog niet te scoren in de hoofdmacht. "Hier ben ik al vanaf het begin naar op zoek. Ik ben er niet vaak geweest door omstandigheden. Maar je mag nooit opgeven. Opgeven is geen optie, maar voor nu ben ik blij dat ik weer speel bij het eerste team", zegt Romero tegen FOX Sports.

Romero kwam nog maar twee keer als invaller in actie voor PSV. In het beloftenteam speelde hij elf keer. Tegen Vitesse kreeg hij weer een keer een kans in het team van trainer Mark van Bommel. "Dit is het niveau dat ik moet hebben. Eigenlijk nog een stukje beter. Ik ga op zoek naar dat niveau. Vandaag was dat in een oefenwedstrijd. Ik denk dat ik goed zal zijn tijdens het volgende seizoen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen