Van de Beek niet van plan zich in te houden tegen Willem II

3 mei 2019, 21:30

Donny van de Beek zit in aanloop naar de bekerfinale tegen Willem II nog niet met zijn hoofd bij de returnwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De 22-jarige middenvelder heeft nog geen enkele prijs in zijn profcarrière gepakt en hoopt zondag voor het eerst zilverwerk te winnen. "Ik zie het als iets wat je op je naam moet hebben", zegt hij.

Drie dagen na de bekerfinale kan Ajax de finale van de Champions League bereiken, maar daar is Van de Beek niet mee bezig. "Ik kan het loslaten en vind het ook lekker om veel wedstrijden achter elkaar te spelen, dus dat zal zeker niet in mijn hoofd zitten", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. Dat Ajax kort achter elkaar veel (belangrijke) wedstrijden speelt, vindt Van de Beek eveneens geen issue. "We zijn het gewend om veel wedstrijden te spelen en hebben ook een grote selectie, dus wat dat betreft zie ik geen probleem."

Willem II zal alles op alles zitten om de beker te winnen, maar Van de Beek waarschuwt de Tilburgers dat ook Ajax zich niet zal inhouden. "Wij moeten het bij het voetballende houden, want dat is onze kracht. Maar verder zal ik me echt niet in gaan houden. Ik zal vol erop klappen", belooft de middenvelder. "Het is een voetballend team, dat ligt ons ook. Dus ik ben benieuwd wat ze zondag gaat doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen