Assaidi houdt zich op de vlakte over toekomst: "Ik weet wat ik wil"

3 mei 2019, 23:51

Oussama Assaidi heeft vrijdagavond tegen SC Cambuur (2-2) mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Twente gespeeld. De dertigjarige aanvaller beschikt over een aflopend contract en staat binnenkort in principe op vrije voeten. Of zijn toekomst daadwerkelijk buiten Enschede ligt, wil Assaidi nog niet kwijt.

"Ik weet wat ik wil en ik kijk uit naar volgend seizoen. Nu ga ik lekker op vakantie en uitrusten. Dan zien we volgend jaar weer de échte Assaidi", zegt de oud-aanvaller van onder andere sc Heerenveen, Liverpool en Stoke City tegen RTV Oost. De aanvaller wil niet zeggen wat hij wil. "Jullie zien het over een paar weken wel", houdt hij zich op de vlakte.

Mede door blessureleed kwam Assaidi dit seizoen slechts elf keer in actie voor Twente. De aanvaller was in het laatste deel van het seizoen fit, maar begon vaak op de bank. "Ik ben gewoon niet goed opgebouwd. Als je vier wedstrijden niet speelt en dan ineens 90 minuten moet spelen, ga er dan maar aan staan. Dat is lastig", doet hij zijn beklag. "Ik ging steeds minder spelen, dan kom je niet in dat ritme. Dan denk ik: laat me dan gewoon drie à vier wedstrijden spelen. En als het dan niet goed gaat, haal me er dan uit. Dat is niet goed gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen