Pochettino weigert negatief te zijn na merkwaardig verlies

4 mei 2019, 17:50

Juist in de belangrijkste fase van het seizoen ontbreekt de topvorm bij Tottenham Hotspur. Drie van de laatste vier Premier League-duels gingen verloren en midweeks ging het ook mis tegen Ajax in de Champions League. Mauricio Pochettino wil echter niet negatief zijn na de 1-0 nederlaag bij Bournemouth.

Tottenham verloor door een late goal van Nathan Aké en maakte het duel af met negen man vanwege twee rode kaarten. "De rode prenten waren moeilijk voor het team", zei Pochettino na de wedstrijd tegen Sky Sports. Toch wil hij niet negatief zijn. "We hebben gevochten en het echt geprobeerd, dus we kunnen alleen maar teleurgesteld zijn."

Tottenham staat derde, maar ziet de concurrentie naderen. Bovendien wordt de return tegen Ajax een pittige klus door de 0-1 nederlaag van afgelopen week. Toch wil de trainer positief blijven. "We staan derde, strijden voor een plek bij de eerste vier en staan in de halve finale van de Champions League. Ik denk dat iedereen daar vooraf voor getekend zou hebben."

Lees hier het wedstrijdverslag van Bournemouth - Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen