Fenerbahçe vrijwel veilig na belangrijke zege op Kasimpasa

4 mei 2019, 20:08

Fenerbahçe heeft zaterdagavond een reuzenstap gezet in de strijd tegen degradatie. Onder Phillip Cocu en ook Erwin Koeman kwam de Turkse topclub in grote nood onderin. Het duurde ook onder Ersun Yanal erg lang, maar door de 1-3 zege bij Kasimpasa kan het eigenlijk alleen nog rekenkundig nog misgaan.

Met de veertiende plaats en een voorsprong van vier punten op de degradatieplaatsen was de ploeg van Ferdi Kadioglu - die wederom negentig minuten op de bank bleef - nog altijd niet helemaal veilig. Bij een verlies waren de zorgen met nog drie duels bovendien wel heel erg groot. Dus toen keeper Harun Tekin een terugspeelbal niet aannam, maar hem onder zich het doel in zag gaan na een klein kwartier, waren de zorgen erg groot voor Yanal.

De coach zag echter hoe de bezoekers zich herpakten en via Eljif Elmas, Mathieu Valbuena en Roberto Soldado de eerste overwinning sinds eind maart boekten (1-3). Daardoor stijgt Fenerbahçe naar de gedeelde elfde plaats en neemt het definitief afstand van de degradatiestreep. De voorsprong op nummer zestien Göztepe is zeven punten, met nog vier duels te spelen. Alleen rekenkundig kan het eigenlijk nog mis voor de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen