Zidane neemt Bale niet op in wedstrijdselectie, rentree Vinicíus

4 mei 2019, 21:58   Bijgewerkt: 5 mei 2019, 11:25

Gareth Bale heeft de langste tijd gehad bij Real Madrid achter de rug: trainer Zinedine Zidane heeft de aanvaller niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het duel met Villarreal. Saillant detail: ook de geblesseerde Karim Benzema ontbreekt nog altijd. Vinicíus Júnior keert voor het eerst sinds zijn blessure weer terug.

De afwezigheid van Bale is bijzonder, aangezien hij niet geschorst of geblesseerd is. Sinds de terugkeer van Zidane speelde de aanvaller weliswaar een hoop, maar een goede relatie tussen de twee is er zelden geweest. Dat kwam vorig seizoen in de Champions League-finale - toen Bale als invaller tweemaal scoorde - pijnlijk tot uiting. Als Zidane was aangebleven afgelopen zomer, dan was Bale ook vertrokken, zo liet hij in meerdere interviews weten.

Dat laatste is volgens de Spaanse media overigens alsnog aanstaande. De Welshman - die ooit voor honderd miljoen euro werd gekocht door De Koninklijke - mag vertrekken deze zomer, zo schrijven meerdere media. Naast Benzema zijn ook Sergio Ramos, Álvaro Odriozola en Luka Modric met blessures afwezig. Vinicíus kan sinds hij geblesseerd uitviel tegen Ajax juist weer zijn eerste minuten maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen