Swart lovend over Van de Beek: "Ik had dit verwacht"

5 mei 2019, 11:22

Sjaak Swart heeft een speciale band met Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax logeert al jarenlang op regelmatige basis bij de voormalig aanvaller en dus kennen de Ajacieden elkaar erg goed. Swart geniet dan ook met volle teugen van de ontwikkeling van Van de Beek.

De aanvallende middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen en liet midweeks zijn waarde weer eens zien met de winnende goal tegen Tottenham Hotspur (0-1). Swart kreeg bij De Tafel van Kees de vraag of hij de ontwikkeling van Van de Beek had zien aankomen. "Heel eerlijk gezegd, ja", zei Swart. "Ik heb hem in de jeugd zien spelen: hij kan op 10 spelen en hij kan als controleur spelen. Hij is de enige waarvan ik vind dat hij in het strafschopgebied altijd gevaarlijk is. Hij komt op het juiste moment voor de goal."

De tachtigjarige Swart is zeer positief over de middenvelder van Ajax. "Hij is technisch nu ook heel goed, terwijl een hoop mensen zeiden dat hij technisch niet zo begaafd is. Hij kan gewoon goed voetballen. Natuurlijk , iedereen moet leren, maar hij is gewoon veel sterker geworden door de vele wedstrijden. En als je het in de internationale wedstrijden ook nog goed doet, dan kom je er."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen