Real Madrid herstelt zich met zege van afgang tegen Vallecano

5 mei 2019, 18:09

Real Madrid heeft het blazoen ietwat opgepoetst. Na de afgang van vorige week bij Rayo Vallecano (1-0) won het elftal van Zinedine Zidane zondagmiddag in eigen huis met 3-2 van Villarreal. Voor de stand in de Primera Division maakt dat verder weinig uit, Real Madrid eindigt het seizoen als derde.

In een slecht gevuld Santiago Bernabeu verzorgden Real Madrid en Villarreal een open duel. Het spel van de Koninklijke oogde een stuk energieker dan een week geleden tegen Vallecano. Real werd gesteund door een snelle openingstreffer van Mariano Diaz. De spits rondde af na balverlies van Santi Cazorla. 

Een slordigheid leidde ook de gelijkmaker van Villarreal in. Vicente Iborra snoepte Casemiro de bal af op de helft van Real. De bal kwam in bezit van Gerard Moreno, die de hoek in de hoek mikte. De gastheren lieten het er niet bij zitten en zochten naar een nieuwe voorsprong.

Na een schot van Dani Carvajal op de paal kreeg Real vlak voor rust loon naar werken. Met een beetje geluk tikte Jesus Vallejo van dichtbij binnen. De verdediger kwam in scoringspositie, omdat Villarreal een schot van Marcelo niet goed weg werkte. De beslissing viel vroeg in de tweede helft. Bij de tweede paal maakte Diaz zijn tweede. Diep in blessuretijd liet Villarreal via Jaume Costa nog de 3-2 noteren, maar was dat veel te laat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen