Huntelaar: "Bekerzege mooie opwarmer voor ons"

5 mei 2019, 20:18   Bijgewerkt: 5 mei 2019, 20:48

Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar hoopt dat de winst van de KNVB Beker het begin is van een prijzenregen bij Ajax dit seizoen. De routinier was zeer belangrijk in de 0-4 zege op Willem II door twee treffers voor zijn rekening te nemen.

"Het is een mooie eerste prijs, hopelijk volgt er nog meer", zei Huntelaar na afloop tegen FOX Sports. "Dit is een mooie opwarmer voor ons", doelt de spits op de strijd die Ajax nog voert om het landskampioenschap en de Champions League binnen te halen. Van een leien dakje verliep het zeker niet in deze bekerfinale, Ajax had het lastig in de openingsfase. Dat merkte ook Huntelaar. "Aan het begin waren we zoekende, we waren onrustig aan de bal."

Toen Daley Blind zeven minuten voor rust uit een corner de 0-1 scoorde, was het een minuut later Huntelaar zelf die de voorsprong verdubbelde. "Na die goals kwamen we er beter in en in de tweede helft hebben we het goed kunnen uitspelen. We hadden toen wel rust aan de bal. We konden de bal laten gaan en dan komen de momenten vanzelf." De spits legt de focus nog niet meteen op de return in de Champions League tegen Tottenham Hotspur. "Eerst een klein biertje."

Lees ookDe Ligt: "Bekerwinst extra motivatie richting Spurs"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen