Galatasaray nieuwe koploper, Club Brugge houdt hoop op titel

5 mei 2019, 21:12

Galatasaray is door een overwinning op Besiktas (2-0) de nieuwe koploper in Turkije. Zo vlak voor het einde van de competitie ligt de landstitel dan ook voor het grijpen. In België houdt Club Brugge nog altijd een kans op het kampioenschap. Brugge maakte geen fout op bezoek bij KAA Gent: 0-1.

Galatasaray - Besiktas 2-0

Galatasaray wist dat het de koppositie over kon nemen van Istanbul Basaksehir, dat vrijdag punten morste bij Sivasspor (0-0). Henry Onyekuru (links op foto) en Fernando brachten Cim Bom, met Ryan Donk op het middenveld, bovenaan de ranglijst. Galatasaray grijpt de koppositie op basis van een beter doelsaldo. Voor Besiktas lijkt het seizoen voorbij. De club van Jeremain Lens staat met nog twee wedstrijden op het programma op vier punten achterstand van Galatasaray en Istanbul Basaksehir.

KAA Gent - Club Brugge 0-1

Ruud Vormer, Stefano Denswil, Arnaut Danjuma en Sofyan Amrabat mogen blijven hopen op de Belgische landstitel. Door het enige doelpunt van Mats Rits, die scoorde op aangeven van Vormer, blijft koploper Racing Genk in het vizier. In de resterende drie wedstrijden zal Brugge een gat van zes punten moeten dichten. Komende zondag staan Gent en Brugge tegenover elkaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen