Lyon houdt ternauwernood derde plek vast, Memphis geeft assist

5 mei 2019, 23:21

Met pijn en moeite blijft de derde plaats in handen van Olympique Lyon. De Franse werkgever van Memphis Depay en Kenny Tete boekte zondagavond een zwaarbevochten gelijkspel tegen Lille (2-2), de nummer twee van de Ligue 1. Daarmee houdt Lyon Saint-Etienne achter zich, maar is het verschil inmiddels slechts een punt.

Memphis, die in de spits speelde, had een hoofdrol bij de openingstreffer van Lyon. Bij een counter behield de oud-PSV'er het overzicht en bracht hij Martin Terrier in stelling. Die voorsprong gaf Lyon na rust weg door toedoen van Jason Denayer. De Belg wilde de bal uit zijn zestien schieten, maar zat helemaal mis. Loic Remy reageerde attent: 1-1.

De assist van Memphis:

Ook bij de 1-2 van Lille zag de defensie van Lyon er niet goed uit. Les Gones lieten zich verrassen door een diepe vrije trap van Pepe. Achter de verdediging dook Boubakary Soumare op en zette hij Lyon op achterstand. De gastheren gingen op zoek naar de gelijkmaker en vonden die ook. Leo Dubois tekende voor de 2-2, die Lyon in ieder geval op de derde plaats houdt. Die notering is goed voor deelname aan het kwalificatietoernooi van de Champions League. Lyon speelt dit seizoen nog tegen Olympique Marseille, Caen en Nîmes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen