'PEC Zwolle ziet in VVV-coach Steijn absolute topkandidaat'

6 mei 2019, 07:40   Bijgewerkt: 6 mei 2019, 09:16

Maurice Steijn is de absolute topkandidaat om de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. De Hagenaar die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij VVV-Venlo wordt in Overijssel gezien als de ideale opvolger van Jaap Stam, die komende zomer naar Feyenoord vertrekt. Hij is niet de enige man op het lijstje, maar wel de voornaamste kandidaat.

Dat schrijft De Telegraaf. Steijn stond vorige zomer overigens op de nominatie om zelf naar Feyenoord te verkassen, maar die overgang om als assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst te gaan werken vond geen doorgang. Daardoor verlengde hij zijn contract bij VVV-Venlo tot en met 2021, maar dat zou afgekocht kunnen worden door PEC Zwolle, dat voor Stam een vergoeding van zo'n acht ton kreeg.

Komend weekend staat het duel tussen PEC Zwolle en VVV-Venlo op het programma in de Eredivisie, wat voor Steijn een pikante wedstrijd kan worden. Eerder was de oefenmeester werkzaam als hoofdcoach bij ADO Den Haag. Op zijn prijzenlijst staat als voornaamste award het kampioenschap in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen