'Naast Steijn staat ook Stuivenberg op lijstje van PEC'

6 mei 2019, 17:18

Naast Maurice Steijn staat ook Albert Stuivenberg op het lijstje van PEC Zwolle. Dat meldt RTV Oost. Het duo is kandidaat om de vertrekkende Jaap Stam vanaf volgend seizoen op te volgen. Stuivenberg werkt momenteel als assistent-trainer bij de nationale ploeg van Wales.

De 48-jarige Stuivenberg was in het verleden de rechterhand van Louis van Gaal bij Manchester United. Zijn trainerscarrière startte hij in de jeugd van Feyenoord, later had de geboren Rotterdammer ook Nederlandse jeugdelftallen onder zijn hoede. Na zijn periode op Old Trafford kreeg Stuivenberg zijn eerste klus als hoofdtrainer. Een jaar lang zwaaide hij de scepter bij KRC Genk. In december 2017 werd Stuivenberg ontslagen en begon hij een paar maanden later aan zijn huidige functie bij Wales.

Zwolle zou in hem een kandidaat zien. Echter lijkt Steijn de favoriet. De huidige trainer van VVV-Venlo geldt als topkandidaat, zo meldde De Telegraaf maandagochtend. PEC-voorzitter Adriaan Visser [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/349665/pec-zwolle-voert-gesprekken-en-is-gecharmeerd-van-twee-trainers/,_blank,vertelde vorige week] al dat de club met vier trainers sprak en daarvan twee zijn overgebleven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen