NAC Breda heeft duo terug voor de laatste cruciale fase

7 mei 2019, 08:01

NAC Breda heeft voor de laatste twee Eredivisie-duels van dit seizoen goed nieuws gekregen. In de strijd om de allerlaatste kans om handhaving nog af te dwingen via de nacompetitie, kan het weer beschikken over Erik Palmer-Brown en Gregory Leigh. De verdedigers waren de laatste weken afwezig met blessures, maar zijn weer inzetbaar.

Dat schrijft BN/De Stem. Met het duo moeten de laatste twee duels tegen SC Heerenveen (uit) en PEC Zwolle (thuis) worden gewonnen en bovendien mag Excelsior nog maximaal een punt halen om niet rechtstreeks te degraderen. In die missie kan Ruud Brood wellicht ook een beroep doen op Paolo Fernandes en Jethro Mashart: het duo ontbrak de laatste weken in de selectie van Brood, maar speelde afgelopen week mee bij Jong NAC. Dat laatste gold ook voor Daan Klomp, maar hij zat de laatste weken al bij de wedstrijdselectie van de hekkensluiter van de Eredivisie.

Wie er nog altijd niet fit genoeg zijn om te spelen, zijn Arno Verschueren, Robert Mühren, Fabian Sporkslede en Lucas Schoofs. De langdurig geblesseerden moeten ook het competitieslot van NAC Breda missen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen