Makkelie fluit tijdens climax nog duel van PSV én Ajax

7 mei 2019, 12:13

Pol van Boekel fluit zondag Ajax tegen FC Utrecht, Danny Makkelie gaat naar Alkmaar voor AZ - PSV. Björn Kuipers assisteert Van Boekel als videoscheidsrechter. Allard Lindhout is de VAR bij het duel van PSV. Het mogelijke kampioensduel van Ajax tegen De Graafschap op 15 mei is voor Makkelie.

Alle scheidsrechters geven zondag om 14.30 uur het beginsignaal voor de negen Eredivisie-wedstrijden in de voorlaatste speelronde. Feyenoord - ADO Den Haag, dat in het teken staat van het afscheid van Robin van Persie, is in handen van Siemen Mulder. Dennis Higler heeft de leiding over sc Heerenveen - NAC Breda, waar de Friezen definitief het vonnis kunnen vellen over de Bredanaars.

Laatste speelronde

Ook de aanstellingen voor de laatste speelronde zijn bekend. Makkelie fluit in Doetinchem, waar Ajax - zoals het nu lijkt - kampioen kan worden. Jeroen Manschot is aangesteld als videoref. Bas Nijhuis reist naar het Philips Stadion voor PSV - Heracles Almelo. Alleen bij een misstap van de Amsterdammers kunnen de Eindhovenaren dan de titel prolongeren. Kuipers treedt in Eindhoven op als VAR.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen