Jürgen Klopp passeert Wijnaldum en kiest voor Origi en Shaqiri

7 mei 2019, 20:01

Divock Origi en Xherdan Shaqiri moeten Mohamed Salah en Roberto Firmino doen vergeten bij Liverpool. Coach Jürgen Klopp kan vanavond geen beroep doen op de twee sterspelers en schuift de Belg en Zwitser naar voren als vervangers. Met hen moet Liverpool op het eigen Anfield een 3-0 achterstand goedmaken op FC Barcelona. Georginio Wijnaldum zal die wedstrijd in eerste instantie vanaf de bank moeten volgen.

Origi zal de diepste spits zijn bij Liverpool met Mané en Shaqiri om zich heen. Wijnaldum stond zes dagen geleden nog op papier als buitenspeler opgesteld, maar valt nu dus buiten de boot. Naast de komst van Origi en Shaqiri heeft Klopp nog twee wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal. Zo staat Trent Alexander-Arnold op de rechtsbackpositie in plaats van Joe Gomez en staat aanvoerder Jordan Henderson op de plek van Naby Keïta, die vorige week tegen Barcelona geblesseerd uitviel.

Barcelona-trainer Ernesto Valverde heeft juist helemaal geen reden om zijn opstelling te wijzigen. Hij kiest dan ook voor precies dezelfde elf namen als vorige week in Camp Nou. Barcelona verzekerde zich daar al bijna volledig van een plek in de finale van de Champions League. Door een treffer van Luis Suárez en tweemaal Lionel Messi werd het 3-0 en moet Liverpool vanavond dus minimaal vier keer scoren om rechtstreeks door te gaan. Volg de wedstrijd vanaf 21:00 uur live op deze website.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner, Henderson; Mané, Shaqiri, Origi

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Vidal; Messi, Suárez, Coutinho

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen