Pusic reageert na ontslag bij Twente: "Heb genoten"

7 mei 2019, 22:50

Marino Pusic heeft via Instagram kort gereageerd op zijn gedwongen vertrek bij FC Twente. De oefenmeester geeft geen trap na aan zijn werkgever, maar kijkt met genoegdoening terug op zijn tijd in Enschede. Met Twente werd Pusic onlangs kampioen van de Eerste Divisie, maar hij gaat dus niet mee terug naar het hoogste niveau.

Vanmiddag werd bekend dat Twente de samenwerking met Pusic per direct verbrak. Volgens de club zaten Twente en Pusic niet op dezelfde lijn als het gaat om de voetbalfilosofie en de uitvoering daarvan. Daarom werd besloten het tot 2020 lopende contract van de oefenmeester te verscheuren. Pusic was vier seizoenen werkzaam voor de Tukkers, eerst als assistent-trainer en later als interim-trainer en permanente hoofdtrainer.

"Het is tijd voor een nieuw avontuur", schrijft Pusic op Instagram. "Ik ben bijzonder trots dat ik bij deze prachtige club heb mogen werken en ben bijzonder trots op het kampioenschap. Bedankt FC Twente voor een mooie tijd en de prachtige ervaringen. Bijzonder bedankt aan de geweldige supporters, ik heb genoten van jullie. Good Goan!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen